Saltar al contenido

Ada Isern Hairfulness | Peluquería en Girona

Portada » TOP 5 TALLS EN TENDÈNCIA PEL 2024

TOP 5 TALLS EN TENDÈNCIA PEL 2024

  Un cop més, arriba el moment d’acomiadar-nos de l’any fent valoració dels aprenentatges i vivències dels darrers 365 dies, però a Ada Isern Hairfulness ens agrada també fixar la mirada endavant i entendré què ens oferirà el 2024.

  És per això que avui us portem els talls que per nosaltres marcaran tendència al llarg d’aquesta temporada! Us els expliquem:

  Shaggy: Es tracta d’un tall escalat amb forma de degradat en el qual les capes superiors són més curtes que les inferiors.

  Mullet: És un estil que es caracteritza per tenir la part davantera i la dels costats curta, mentre que la part del darrere és més llarga.

  Bixie: És un tall de melena curta i desfilada, sense arribar a ser tan curt com un pixie, ni tant quadrat com un bob.

  Wolf cut: És un tall amb serrell amb mil i una capes desfilades que emmarquen la cara, amb molt de volum a la part superior i poca densitat a partir de la nuca.

  Tall papallona: És un tall per cabells llargs, ja que la idea del tall és separar el cabell en dues capes diferenciades amb l’objectiu de proporcionar moviment i versatilitat a la melena.

  Per una perruqueria és essencial informar-se constantment de les noves tendències. D’aquesta manera ens adaptem a les necessitats de tots els públics i oferim un servei de qualitat actualitzat. Us atreviu amb algun d’aquests talls? Us esperem a la nostra perruqueria a Girona!

  Abrir chat
  Hola ????
  ¿En qué podemos ayudarte?